Başkan Yazıcı: “Topu da gelse yine başkan seçeceğiz”

Tuzla AK Parti İlçe Başkanlığı teşkilat üyeleri, Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi.

Başkan Yazıcı: “Topu da gelse yine başkan seçeceğiz”

Tuzla AK Parti İlçe Başkanlığı teşkilat üyeleri, Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Programda açıklamalarda bulunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Topu da gelse Allah’ın izniyle 2023 seçimlerinde de yine başkan seçeceğiz. Yine bu ülke ve millet olarak Adalet ve Kalkınma Partisi olarak bütün coğrafyaya damga vuracağız” dedi.

Tuzla AK Parti İlçe Başkanlığı teşkilat üyeleri, Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Önceki dönem ilçe başkanları, eski ve yeni dönem teşkilat mensuplarının katıldığı iftar programında AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Han, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da yer aldı.

“Saymakla bitmeyecek kadar iş yaptık”

Programda önemli açıklamalarda bulunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Bundan 22 yıl önce çıktığımız yolda bir aileyiz dedik. Şu anda da bir aileyiz. Milliyetçi muhafazakar çizgide bu ülke ve bu milletin asla ve asla birlik ve beraberliği ötesinde adım atmadık ve atılmadı. Ama geldiğimiz sonuçta şu ana kadar, yapılan hizmetleri saymakla bitmeyecek kadar iş yaptık. Yapılacak bütün işlerin, tamamını neredeyse yaptık. Bütün afetlerle, pandemilerle, e-muhtıralarla, darbe girişimleriyle uğraşmadığımız şey kalmadı. Referandumlar dahil 16 tane seçim yaşadık. Ben böylesine garip bir seçim görmedim” dedi.

“Topuda gelse Allah’ın izniyle 2023 seçimlerinde de yine başkan seçeceğiz”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Ben şunu anlıyorum, bunların anlamadıkları bir şeyi anlıyorum; 22 yıl önce de bizim yanımızda, davamızın başında durduğu için, yanında durduğumuz Recep Tayyip Erdoğan’ın peşinden gittik. Ve bugün de ülkeme milletin ve bizim davamızın yanında durduğu için Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında duruyoruz. O bu davaya sahip çıktığı sürece bu millet de ona sahip çıkacağından eminiz. Topuda gelse Allah’ın izniyle 2023 seçimlerinde de yine başkan seçeceğiz. Yine bu ülke ve millet olarak Adalet ve Kalkınma Partisi olarak bütün coğrafyaya damga vuracağız” dedi.

“Recep Tayyip Erdoğan demek, zulme karşı dimdik durmak demektir”

AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Han, “Teşkilat kardeşlerimle ve büyüklerimle sohbet ederken, ne günlerden nerelere geldiğimizi düşündük. Sokakta yürürken AK Parti dediğiniz zaman Recep Tayyip Erdoğan dediğiniz zaman ne zorlu günler yaşadığımız günlerden, Uluslararası alanda Recep Tayyip Erdoğan dediğiniz de herkesin ‘aaa’ dediği günlere geldik. Kimler Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı, bir ittifak. Ortak tarafları nedir, Recep Tayyip Erdoğan olmasın da ne olursa olsun. Recep Tayyip Erdoğan demek, zulme karşı dimdik durmak demektir” dedi.

“Cumhurbaşkanımız rekor bir oyla yeniden seçilecek”

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur,” Cumhurbaşkanımızın rekor bir oyla yeniden seçilmesini sağlamak, buna vesile olmak, aynı zamanda da mecliste mümkün olan en yüksek vekil sayısı ile partimizin temsil edilmesini sağlamak. Biliyorsunuz meclis 600 vekilden oluşuyor. En az 301 vekili yakalamamız lazım. Ama bizim hedefimiz bunun çok çok üzerinde. 301 değil, Anayasa’yı değiştirecek çoğunluğun 3’te 2 çoğunluğu bizler AK Parti teşkilatları olarak partimize gönül vermiş vatandaşlarımızın destekleri ile Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bunu yapabilecek güçteyiz. Buna inanıyoruz. Cumhurbaşkanımız da İnşallah seçimi rekor bir oyla yeniden seçilecek” dedi.

Hibya Haber Ajansı